stockholmc_c_vit

Livet på Sveavägen

sveavägen.se

sveavagen_125

Photographer: Stockholm C

Om oss

Stockholm C AB är partner till Stockholm – The Capital of Scandinavia. Som partner delar vi de värderingar som ligger till grund för budskapet och vill medverka till utvecklingen av Stockholm som etablerings- och besöksdestination.
Vår roll är att DIGITALISERA de 50 huvudgatorna på Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm, Gamla Stan, Djurgården och Södermalm för att göra de mer kända, öppna, anslutna och tillgängliga för alla.
sveavagen_116

Photographer: Stockholm C

En portal.
Hela Sveavägen.

Tack vare våra sponsorer har vi kunnat skapa möjligheten för alla butiker på Sveavägen att flytta till Sveavägen.se helt kostnadsfritt.
sveavagen_115

Photographer: Stockholm C

Fotoarkivet

Fotoarkivet är en del av samhällets kollektiva minne. Vi dokumenterar, bevarar och levandegör vittnesbörd om människans kultur och miljö.
Stockholm C och gästfotografer, såväl professionella som amatörer, bevarar Sveavägen för framtiden.
Projektet belyser Livet på Sveavägen med fotografin och film som verktyg. Vill du visa dina verk på sveavägen.se/dittnamn kontakta: fotoarkivet@stockholmc.se
sveavagen_128

Design: Stockholm C

The Simple Map of Stockholm City

Som ett led i vårt arbete har vi skapat Turistkartan – The Simple Map of Stockholm City. Kartan utmanar traditionen att spegla staden med många detaljer, istället visar den enbart huvudgatorna och en Topp 10 lista över sevärdheterna.
Här kan du skriva ut ditt exemplar:
www.sveavägen.se/stockholmc.pdf

Hämta din karta på Stockholm Visitor Center Kulturhuset, Sergels Torg 3-5. touristinfo@stockholm.se. Tel: 08-508 28 508

nybrogatan_aterplanteraring

Photographer: Stockholm C

En butik = Ett träd

I vår strävan mot en bättre värld ser vi till att varje butik på Sveavägen bidrar med ett träd till Vi-skogens biståndsarbete.
Resultat av Vi-skogens biståndsarbete
Under 2016 planterades 4 767 093 träd på bönders gårdar i länderna runt Victoriasjön, träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön.
Läs mer på www.viskogen.se